Home » SQL & PL/SQL » Client Tools » Toad debug strange behavior
Toad debug strange behavior [message #682131] Tue, 06 October 2020 06:51
jury68000
Messages: 16
Registered: October 2019
Junior Member
I have a simple procedure:

CREATE OR REPLACE procedure MY.my_temp
is
begin
  for r_list in (
    select first, last, data, city, socnum, count(*) from person
    where 1=1
    and socnum= '112233445566'
    group by first, last, data, city, socnum having count(*) > 1
--select '' first, '' last, '' data, '' city, '' socnum from dual
    loop
		dbms_output.put_line('test: ' || r_list.socnum);
    end loop;
end;
1 - now if in Toad (12.10.0.30) I set a breakpoint at first line (for r_list in) and invoke a debugger and try to go through code line by line (shift-f7) it does not go inside this "for loop" and goes straight to end loop.
2 - when I copy the content of this procedure to sql worksheet and I run the code through f9, I can see the dbms_output.put_line fine
3 - when I comment that select statement and uncomment the
 "select '' first, '' last, '' data, '' city, '' socnum from dual"
and invoke the debugger and go through code line by line, all is OK, I get inside the "for loop" fine

What is going on or what am I missing?

[Updated on: Tue, 06 October 2020 06:53]

Report message to a moderator

Previous Topic: How to export tnsnames.ora from Sql Developer
Next Topic: DatabaseCopy<date><time>.log tab keeps opening in SqlDeveloper 4.1.5.21
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 24 03:43:46 CST 2020